Piskesmæld

PISKESMÆLDGirl Looking Angry And Annoyed

I november 1996 var jeg udsat for en trafikulykke hvor jeg fik piskesmæld.

Det var et helt klassisk harmonika-sammenstød og der var tilsyneladende ikke sket nogen videre skade, men det blev starten på et årelangt, kaotisk og invaliderende smerte-helvede, hvor jeg befandt mig i en tilstand uden forklaring og tilsyneladende uden hjælpemuligheder, da lægerne – nogle af dem i hvert fald – har svært ved at anerkende det som en lidelse.
Jeg var heldig at komme på et hold på Specialskolen for Voksne i Næstved, hvor man som en forsøgsordning havde fået penge til at arbejde med piskesmældsskadede. Den ordning er siden blevet nedlagt , da Storstrøms Amt åbenbart ikke synes at der er behov for det???

Desuden har jeg fået dygtig hjælp med Body Self Development System, udviklet af Ole Hartung og Bent Andersen i Karlslunde

Men det er først nu 4 ½ år efter min ulykke, hvor jeg har fået behandling hos Gitteibi og Moorggan Gersdorff, at jeg kan sige at jeg grundlæggende har fået det i min krop som jeg havde det før ulykken.

Jeg ville selvfølgelig ønske at jeg havde mødt denne behandlingsmulighed tidligere i mit forløb, men det kan jeg jo ikke lave om på. Jeg kan blot glæde mig over at jeg har været så heldig at få hjælp og desuden forsøge at videregive mine erfaringer til andre i samme ulykkelige situation som mig og fortælle at det føles nærmest som et mirakel at opleve at ens krop duer igen efter så lang en periode med invaliderende smerter.

Det er således med stor glæde, at jeg kan anbefale Gitteibi og Moorggan Gersdorffs behandlingsmetoder til andre.

Med venlig hilsen
Erni Thomsen,