Underviser

Underviser:

Hos MOORGGAN møder du…

Moorggan Gersdorff:

Jeg er mental coach og udøver af bevidsthedsmedicin. Desuden arbejder jeg som inspirator, sprituel lærer, kursusleder og foredragsholder og har over 30 års erfaring i branchen som underviser, behandler og professionel hypnotisør.

Efter et uheld i 1986, udviklede jeg en bevidst form for intuitiv sanseopfattelse, herunder evnen til at se de energier der bestemmer menneskets fysiske og psykiske sundhedstilstand. Det er blandt andet denne evne jeg benytter, når jeg hjælper mine klienter.

Uddannelse: Arbejds- og NLP-psykologi. Transaktions-analyse. Klinisk hypnose. Reklameuddannet. Merkonom med overbygning i virksomhedsstyring. Handels- og lederuddannet.

Tidligere job: Leder i forsikringsbranchen. Direktør for Uddannelseshuset og undervisningsforlaget Educa. Egen kursusvirksomhed siden 1989 med vægt på pædagogiske, psykologiske og kreative aktiviteter. Har gennem en periode været avis brevkasseredaktør.

Samarbejde: Mens jeg boede i Norge, havde jeg samarbejde med Rogaland Sentralsykehus om at hjælpe mennesker med uforklarlige smerter eller andre symptomer, hvor det lægelige system ikke umiddelbart kunne finde årsagen.

Masser af Power: Det siges at jeg er en spændende underviser og fortæller, med masser af smittende energi og udstråling, hvilket jeg gør mit allerbedste for at leve op til!

Jeg har foruden Danmark og Norge, undervist på Færøerne og i England.

Ordblindhed: Sammen med Ordkløveriet har Jeg været med til at skabe kurset „Læs, skriv og vær glad”. Et EU-projekt i samarbejde med TDC. Kurset beviser at alle kan lære at stave og skrive, hvis de blot bliver undervist og motiveret på den „rigtige måde”. Kurset blev i 2003 kåret af EU til et af de bedste af sin art i Europa. Mit ansvar var den psykologiske dimension, samt udarbejdelse af kursusmaterialet.

Desuden kan du møde Gitteibi Gersdorff:

Hun er centerets kreative islæt. Hun står hun for strukturen og hele baglandet. Gitteibi har en fortid i sundhedssektoren.

Hun er billedkunstner. Andre af hendes kreative lidenskaber er at lave blomsterdekorationer og arbejde med blomsterne i vore haver.

Du kan se hendes malerier på www.Gitteibi.dk