Den bedste hjælp

DEN BEDSTE HJÆLP

Kære Moorggan…  

Tak for hjælpen. Det er den mest forandrende hjælp, jeg har prøvet indtil nu. Det ramte rigtigt. Der er virkelig sket en forandring. Det har taget lidt tid, før det er gået op for mit ego, at det virkelig er sandt. Først en lille sorgperiode, selv om det var godt, derefter konstaterer jeg, at jeg gerne går i seng tidligere. Er ikke længere bange for, hvad natten bringer. Jeg har altid været den, der er gået sent i seng, selv fra helt lille. Står tidligere op. Sover bedre. Så det er virkelig blevet bedre og jeg kan se, det holder.

Jeg behøver ikke længere at planlægge, at nu SKAL jeg i seng senest kl. 2. Det går helt af sig selv. Skønt. Det skal du have tak for. Jeg har altid kunnet se på mit hår, at jeg drømte helt vildt, men ikke vidst, hvad drømmene gik ud på. Håret stritter stadigt om morgenen, men det er ikke det samme. Det er sjældent, jeg kan huske dem. Nu kan jeg mærke, at jeg er kommet ud af det, der har plaget mig hele mit liv. Nu går det bare fremad. Endelig er det lykkedes at finde frem til, hvad der plagede mig. Tusind tak.

Knus Gunver