Fik hjælp efter 2 år

FIK HJÆLP EFTER 2 ÅR  

Købehavn den 1. februar 2007

Mit navn er Anita Dyjak. For 2 år siden var jeg ude for en smertefuld ulykke. Det skete i en bus på vej hjem fra jobbet. Da jeg skulle ud af bussen smækkede chaufføren pludselig døren i, så mit højre ben kom i klemme. Jeg faldt baglæns ind i bussen med benet i klemme i døren, og slog ryggen mod gulvet. Det resulterede i første omgang i en frossen højre skulder og utrolig mange smerter. Smerterne tog bare til, og en række behandlinger hos en fysioterapeut hjalp ikke. Højre arm var nu også så medtaget og smertefuld, at jeg søgte hjælp hos en speciallæge, der kunne give mig akupunktur.

Ej heller hjalp akupunkturen, smerterne blev bare værre og værre. Nu blev jeg henvist til et hospital for at få en operation, men der var to måneders ventetid inden jeg kunne komme til. Derfor besluttede jeg mig for selv at ville betale for operationen på et privathospital. Her kunne man dog ikke hjælpe mig.

Så blev jeg sendt til en af Danmarks dygtige speciallæger på området. Her fik jeg forskellig former for medicin og sprøjter. Men intet hjalp.

Jeg blev derefter sendt til M.R. Scanning på Bispebjerg hospital, dog uden at der kom noget nyt for dagens lys. Smerterne var nu så store, at jeg ikke kunne være til. Derfor bad jeg min arbejdsplads om at sige mig op, for jeg kunne ingenting på grund af smerter.

Igen blev jeg sendt til en fysioterapeut, men det blev bare værre og værre, nu fik jeg også frygtelige smerter i den anden arm. Specielt albuerne smertede. Diagnosen var, at jeg havde fået seneskinde hinde betændelse i begge arme og albuer, og gik så og fik blokader hos min læge. Men intet hjalp.

Jeg var nu så bange og bekymret, at jeg søgte hjælp hos Caberlain, Center for sundhed og trivsel ved Moorggan Gersdorff i Langebæk, som jeg havde hørt om via en veninde, som havde læst om ham i en avis. Først her fik jeg hjælpen.
På dette tidspunkt kunne jeg næsten ikke bevæge eller bruge mine arme, og jeg havde så mange smerter i armene, at man næsten ikke kunne røre ved dem.

Moorggan kiggede på mig og stillede så en hel anden diagnose. Han fortalte, at han godt kunne forstå at jeg havde stærke smerter og besvær med at bruge mine arme. Moorggan fandt store syreophobninger og krystalliseringer i armene. Desuden konstaterede han at senerne og musklerne i mine arme var blevet for korte.

Jeg har nu gået 13 gange i alt hos Moorggan fra den 6. december 2006 til den 25. januar 2007, og har i den periode fået det meget bedre. I alt har jeg fået 6 behandlinger af 75 minutter og 7 behandlinger af 50 minutter. Det har været spændende og meget givende at blive behandlet hos Moorggan, han benytter en kombinationsmetode af hypno-psykologi og kropsignalopretning, to metoder han selv har skabt. Desuden går jeg med varme uldomslag.

Endnu er jeg ikke 100 % rask, men det går den rigtige vej, og jeg er meget taknemmelig. To års sygdom er jo ikke sådan lige at fjerne på et øjeblik, som at vende rundt på en tallerken. Hjælpen er godt på vej, og i betragtning af hvordan jeg havde det før jeg kom til Caberlain, Center for sundhed og trivsel, er jeg optismistisk igen, og forsætter behandlingerne hos Caberlain indtil jeg er helt rask!

Mange hilsner og mange tak
Anita Dyjak
København