Blodprop i Øjet

BLODPROP I ØJET

Jeg kontaktede min øjenlæge den 27. marts 2001 fordi jeg stadig følte, at jeg havde noget i mit øje. Han kunne konstatere, at jeg havde fået en blodprop i øjet. Øjenlægen fortalte mig, at denne blodprop ikke ville være i stand til at forsvinde, dog skulle jeg snarest søge egen læge for at få ordineret medicin.

Den 8. april 2001 fik jeg af min egen læge ordineret blodfortyndende medicin og piller til for højt blodtryk.

Under et foredrag på biblioteket i Slagelse med Moorggan og Gitteibi Gersdorff, spurgte jeg Moorggan:

“Min øjenlæge har fortalt mig at mit øje ikke ville kunne se igen. Er det rigtigt?”
Moorggan svarede:
“Det er ikke rigtigt. Du kommer til at se med det øje igen. Jeg vil anbefale dig at spise MSM tabletter, og du skal spise 2 morgen, 2 middag og 1 aften. Men for resten vil du også have godt af, at drikke UDO´s Choice for din gigt.”

Under foredraget i Slagelse bibliotek blev alle healet af Gitteibi og Moorggan.

Jeg lider af uforklarlige angstanfald, som forsvandt umiddelbart efter mødet med Moorggan og Gitteibi i Slagelse.

Jeg startede dagen efter med at spise produkterne som Moorggan og Gitteibi havde anbefalet. Efter ca. 3 uger var jeg til kontrol hos egen læge. Han sagde at blodtrykket var næsten normalt, men syntes dog, at jeg skulle have noget mere blodtryksmedicin. Han udskrev en recept til mig.

Jeg tog ned og købte medicinen. Efter et par dage blev jeg meget utilpas og deprimeret, så jeg valgte at stoppe al lægeordineret medicin, men fortsatte med at spise Moorggan og Gitteibi´s anbefalede produkter.

Den 11. Juni var jeg igen til kontrol hos øjenlægen, som nu konstaterede at der kun var lidt arvæv efter blodproppen tilbage. Derudover var blodtrykket i øjet så fint, at han kaldte det for normalt.

Jeg har i dag stort set ingen gener med mit øje mere.
Det er med min varmeste anbefaling værd at besøge Moorggan og Gitteibi.

Med venlig hilsen
Kirsten L.