Galleri

lille_beskrivelse

phoca_thumb_l_6 phoca_thumb_l_5.1jpg phoca_thumb_l_4.1jpg phoca_thumb_l_3.1jpg phoca_thumb_l_1.1jpgphoca_thumb_l_2.1Caberlain Center

 

 

 

 

 

En lille beskrivelse fra en glad kursist

I sommers sad jeg en eftermiddag i gårdhaven hos MOORGGAN. Solen skinnede, himlen var blå og rundt om mig stod de flotteste planter, den ene smukkere end den anden. De blomstrede, og blomsterne duftede, og insekterne summede omkring dem.

Og det hele strålede!

Men det var jo også en strålende sommerdag, kan man måske sige, og ja, det var det! Men det var også mere en dét. Det var den herlige følelse af, at alt er levende og at alt er muligt, som jeg altid har fundet hos Gitteibi og Moorggan. I København, i Haslev og nu i Langebæk. Den umiskendelige glæde og begejstring for livet, som vii finder i viljen til at give plads for det lys, som gør selv den flotteste sommerdag lige netop dét smukkere.

Mange gange er jeg kommet med gråvejr og triste tanker, men så ofte taget af sted med solskin og nyt mod på alting! Nu er det vinter og årets mørkeste tid. Jeg ved, at haven nu er pyntet med lys og stjerner, og jeg er sikker på, at det hele stråler, lige som det gjorde dén dag i sommer. Og ligesom det altid vil gøre hos MOORGGAN!

Kærlig hilsner fra Hanne