Om Moorggan

Firmapræsentation:                    caberlain_centret

MOORGGAN (tidl. Caberlain) har eksisteret siden 1989, og er et privat behandlings- og undervisningscenter med speciale i pædagogiske og psykologiske behandlinger og kurser.

Vi arbejder på forkant med hvad mange tror der er muligt. Vore kurser, foredrag og behandlinger går nye og ukendte veje. Vi forsker i at flytte grænser og udfordrer vore klienter og kursister til at bryde med vanetænkningen og se muligheder hvor andre kun ser problemer og begrænsninger. Et af vore mottoer er, at alt er muligt!

Vi hjælper mennesker med at udvikle sig og få det bedre både fysisk og psykisk, med masser af energi, overskud, ressourcer.

 

Moorggan Gersdorff:

Jeg er Mental coach og udøver af bevidsthedsmedicin. Desuden er jeg spirituel lærer, kursusleder og foredragsholder med over 30 års erfaring i branchen som professionel hypnotisør, coach, underviser og behandler.

Efter et uheld i 1986, udviklede jeg en bevidst form for klarsyn og højere sanseopfattelse, blandt andet evnen til at se de energier der bestemmer menneskets fysiske og psykiske sundhedstilstand. Desuden har jeg såkaldte Moorggan-trans“varme hænder”

Uddannelse: Arbejds- og NLP-psykologi. Transaktions-analyse. Klinisk hypnose. Reklameuddannet. Merkonom med overbygning i virksomhedsstyring. Reklameuddannet. Merkonom med overbygning i virksomhedsstyring. Handels- oglederuddannet.

Tidligere job: Leder i forsikringsbranchen. Direktør for Uddannelseshuset og undervisningsforlaget Educa. Egen kursusvirksomhed siden 1989 med vægt på pædagogiske, psykologiske og kreative aktiviteter. Har gennem en periode været avis brevkasseredaktør.

Samarbejde: Mens jeg boede i Norge, havde jeg samarbejde med Rogaland Sentralsykehus om at hjælpe mennesker med uforklarlige smerter eller andre symptomer, hvor det lægelige system ikke umiddelbart kunne finde årsagen.

Masser af Power: Det siges at jeg er en spændende underviser og fortæller, med masser af smittende energi og udstråling, hvilket jeg gør mit allerbedste for at leve op til!

Jeg har foruden Danmark og Norge, undervist på Færøerne og i England.

Ordblindhed: Sammen med Ordkløveriet har Jeg været med til at skabe kurset „Læs, skriv og vær glad”. Et EU-projekt i samarbejde med TDC. Kurset beviser at alle kan lære at stave og skrive, hvis de blot bliver undervist og motiveret på den „rigtige måde”. Kurset blev i 2003 kåret af EU til et af de bedste af sin art i Europa. Mit ansvar var den psykologiske dimension, samt udarbejdelse af kursusmaterialet.