Depression og overvægt

SMERTER, DEPRESSION OG OVERVÆGT  

Mit navn er Kris og jeg bor i Køge. Første gang jeg hørte om Moorggan, var da min mor opsøgte ham for at få hjælp til at komme igennem en grim skilsmisse.

Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk over hendes begejstring ved den hjælp hun havde fået af ham. Men ikke desto mindre havde samtalerne med Moorggan en fantastisk positiv indvirkning på hende.

Min skepsis kunne hun dog ikke ændre på, og jeg havde bestemt ikke lyst til at prøve sådan noget alternativt pjat.

Så gik nogle år efter at min mor var holdt op hos Moorggan, så rendte jeg selv ind i en masse problemer, både fysiske samt psykiske.

Jeg fik en slem depression med der til hørende panik-angst og o.c.d. Samtidig fik jeg, på grund af voldsom overvægt, utroligt stærke smerter i mine knæ.

Smerterne i mine knæ, var så voldsomme og de hævede og gik nærmest i baglås. Det gjorde så ondt, at jeg næsten ikke kunne gå og stå, og jeg kunne næsten ikke gå op og ned af trappen til første salen i vores hus. Jeg kunne heller ikke holde ud at køre bil i ret lang tid. Så jeg gjorde det, hvad stort set alle danskere gør når de har ondt, jeg gik til lægen.

Der fik jeg den besked, at han intet kunne gøre ved mine knæ, da det skyldtes at jeg var så overvægtig, så det var et selvforskyldt problem, som jeg kun kunne løse ved at tage mig sammen og smide nogle kilo. Hvad min depression angik, ja, så kunne jeg få en henvisning til en psykiater, som kunne give mig nogle lykkepiller.

Jeg gik til psykiateren og fik nogle piller, som blev udskrevet på recept med det samme, uden nogen form for samtaler eller andre forsøg på at finde grunden til mine problemer.

Der gik ikke mere sen cirka 3 dage, før jeg oplevede nogle meget voldsomme og yderst ubehagelige bivirkninger.

De lykkepiller, som jo blandt andet skulle afhjælpe mine panik anfald og o.c.d., viste sig ved en nøjere gennemlæsning af den vedlagte brugsanvisning, rent faktisk at forstærke netop angst og nervøsitet.

Jeg oplevede blandt bivirkningerne, at jeg næsten mistede evnen til at læse og kunne overhovedet ikke koncentrere mig om noget. Ikke en gang om at se TV. Det næste var at jeg fik en enorm uro i mit hoved, så slemt, at jeg faktisk hørte stemmer når jeg skulle sove.

Det medførte, at jeg kom til at lide af søvnløshed. Hvis jeg var heldig kunne jeg måske sove 2 – 3 timer i døgnet. Det bliver man simpelthen sindssyg af, vil jeg lige hilse og sige!

Jeg henvendte mig til psykiateren og fik nogle andre piller, men det gjorde ingen forskel.

Da jeg hvade fået ordineret piller af andet mærke for 4 gang, fik jeg at vide, at jeg bare skulle tage den med ro, bivirkningerne var nok bare midlertidig og gik nok væk hen ad vejen.

Men nu havde jeg jo så oven i mine smerter i knæene, min depression og panik-angst, nu også den søvnløshed og uro som pillerne havde fremkaldt. Hvad skulle jeg dog gøre?

Så en dag hvor jeg havde det specielt slemt, sagde min mor, at nu skulle jeg se at få ringet til Moorggan og det i en vis fart.

Jeg ringede og fik en tid dagen efter, og så kørte jeg ned for at møde denne såkaldte Moorggan Gersdorff, som min mor var så glad for.

Det blev et møde, som jeg aldrig i mit liv vil glemme, og for altid være taknemmelig og lykkelig for.

Det første som skete idet jeg trådte ind i Morgans hus, var en oplevelse af en utrolig følelse af fred og ro og noget, som jeg kun kan beskrive som en enormt stor følelse af godhed og positivitet.

Jeg følte mig fantastisk godt tilpas og fik en meget stærk trang til at lægge mig ned og sove, en fantastisk følelse at få, når man har lidt af søvnløshed i flere måneder.

Så trådte Moorggan frem for at byde velkommen, og idet jeg trykkede ham i hånden, fik jeg bare lyst til simpelthen at græde. Det var som om at alt det som var inde i mig og gjorde mig syg, lige pludselig bare skulle ud.

Moorggan og jeg satte os ind i et stort værelse, som havde den mest fantastiske stemning af fred og positivitet som jeg nogensinde har følt.

Moorggan satte sig over for mig og begyndte at spørge til mine problemer, samtidig med at han kikkede intenst på mig.

Da jeg havde fortalt min historie, satte Moorggan sig over ved siden af mig og sagde, at han ville forsøge at heale mig og rette mine kropsignaler op.

Han lagde først hænderne på mit hoved og trykkede mig forskellige steder på muskler og sener på min nakke, ryg og skuldre. Det gjorde meget ondt visse steder.

Til sidst, lagde han hænderne på mine knæ for at heale dem, men sagde at det ikke var sikkert, at han kunne fjerne alle smerterne på grund af min overvægt.

Hans hænder begyndte at vibrere voldsomt, og jeg syntes at det værkede i knæene, men jeg kunne ikke mærke nogen forskel fra da jeg kom, men det skulle jeg komme til.

Da timen hos Moorggan var ovre og vi skulle til at forlade rummet, lød der et mægtigt brag fra den ene side af rummet. Det var en meget stor urtepotteskjuler til en kæmpe potteplante som var gået i tusinde stykker, og planten var røget ud på gulvet, og det selvom potteplanten i forvejen stod på gulvet.

Hverken Moorggan eller jeg havde på noget tidspunkt været i nærheden af blomsten, og der havde bestemt ikke været andre end os i rummet.

Det var en meget speciel oplevelse som jeg aldrig vil glemme.

Da jeg så var på vej hjem til Køge i min bil, kunne jeg mærke, at jeg fik en indre ro som jeg ikke havde haft i lang tid og mine knæ blev varme inden i. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var at lægge mig til at sove og jeg vågnede først 11 timer senere. Fantastisk når man ikke har kunne sove i flere måneder.

Jeg oplevede at min depression og angst stort set blev helt væk, og det samme med min O.c.d.

Men den største forandring var dog mine knæ, jeg havde overhovedet ingen smerter tilbage i dem.

Selv om jeg belaster dem og går op og ned af mange trapper har de ikke gjort ondt en eneste gang siden Morgan healede dem. De har heller ikke været hævede eller ømme en eneste gang i de snart 2 år det er siden, Morgan healede dem.

Jeg har dog fortsat med jævne mellemrum at komme hos Morgan og jeg har fået det ubeskriveligt meget bedre af de samtaler og navnlig den healing som Morgan tilbyder.

Hver gang at jeg kan mærke at jeg er ved at få det dårligt, så ringer jeg bare og får en tid og så ved jeg at jeg får det godt igen.

Det har selvfølgelig taget nogle gange at få bugt med mine psykiske problemer og jeg har stadig behov for Moorggans hjælp, dog bliver der længere og længere imellem at jeg får det dårligt og må ringe og bestille tid hos Moorggan. Og jeg får det bedre gang for gang.

Men mine knæ, ja de blev altså totalt fri for smerter efter kun en eneste gang hos Moorggan Gersdorff.

Kris Larsen
Jasminvej 12
4600 Køge.