Kurser til Private

Moorggan-transKURSER TIL PRIVATE

Se også de mange erhvervskurser under menuen Kurser Erhverv.
Har du spørgsmål til kurserne er du velkommen til at kontakte os på
telefon 4055 5626 eller skriv til os på E-mail: [email protected]

Underviser er Moorggan Gersdorff:
Jeg har over 30 års erfaring som psykologisk udviklingskonsulent, inspirator, udøver af bevidsthedsmedicin, spirituel lærer, kursusleder og foredragsholder, professionel hypnotisør, stress-coach, underviser og behandler.

Efter et uheld i 1986, udviklede jeg en bevidst form for klarsyn og højere sanseopfattelse, blandt andet evnen til at se de energier der bestemmer menneskets fysiske og psykiske sundhedstilstand, også kaldet E-sans. Desuden er jeg født med såkaldte “varme hænder”.

Siden uheldet har jeg jævnligt modtaget undervisning fra den åndelige side. Det er denne undervisning som mine kurser og mine bøger bygger på.

Har været med til at starte NLP-psykologien op i Danmark i begyndelsen af 1980´erne. Samt i DACIE-regi været leder af to erfa-grupper omkring brug af NLP-psykologi og Hypnose i erhvervslivet.

Gennem alle år har jeg arbejdet bevidst med at udvikle nye former for effektive healings teknikker til hjælp for behandlere og klienter, i daglig tale kaldet “Kropsignalopretning”

Ordblindhed: Sammen med Ordkløveriet har Jeg været med til at skabe kurset „Læs, skriv og vær glad”. Et EU-projekt i samarbejde med TDC. Kurset beviser at alle kan lære at stave og skrive, hvis de blot bliver undervist og motiveret på den „rigtige måde”. Kurset blev i 2003 kåret af EU til et af de bedste af sin art i Europa. Mit ansvar var den psykologiske dimension, samt udarbejdelse af kursusmaterialet.

Uddannelse: Arbejds- og NLP-psykologi. Transaktions-analyse. Klinisk hypnose. Reklameuddannet. Merkonom med overbygning i virksomhedsstyring. Handels- og lederuddannet.

Tidligere job: Leder i forsikringsbranchen. Direktør for Uddannelseshuset og undervisningsforlaget Educa. Egen kursusvirksomhed siden 1989 med vægt på pædagogiske, psykologiske og kreative aktiviteter. Har gennem en periode fungeret som brevkasseredaktør for flere aviser.

Samarbejde: Mens jeg boede i Norge, havde jeg samarbejde med Rogaland Sentralsykehus om at hjælpe mennesker med uforklarlige smerter eller andre symptomer, hvor det lægelige system ikke umiddelbart kunne finde årsagen.

Masser af Power: Det siges at jeg er en spændende underviser og fortæller, med masser af smittende energi og udstråling, hvilket jeg gør mit allerbedste for at leve op til!

Jeg har foruden at undervise i Danmark og Norge, undervist på Færøerne og i England.