Hypno-Psykologi

HYPNO-PSYKOLOGI

Varighed: 1 – 2 dage.

Næste Kursusdato: Dato følger.

Tid: Første dag fra kl. 10.00 til kl. 17.30. Anden dag fra kl. 10.00 til kl. ca. 17.00.

Pris: Følger

Hypno-Psykologi: Er dit redskab til sindets ubegrænsede muligheder. På kurset får du en række nemme og effektive teknikker til “hurtigt” at fjerne de indre “betonklodser”, der hæmmer dig i at fungere som du ønsker.

Der er tale om en metode, der er betydelig lettere at arbejde med end mange af de traditionelle meditative metoder, der med succes anvendes

Effektiv metode: Hypno-psykologien er en effektiv metode til at skabe et bevidst og målrettet samarbejde mellem en persons bevidste og ubevidste sind. Erfaringer peger i retning af at årsagen til mange fysiske og psykiske ubalancer kan skyldes manglende kommunkation melle vore forskellige bevidstheder.

Bevidsthedsændring: Alle er vi i en form for selv “selvsuggestion” flere gange daglig i løbet af en dag uden at vide det. Det er ikke anderledes end hvis du vågner en morgen og føler du har ondt i halsen og er træt, så kan du enten forstærke eller formindske denne følelse. Du kan også overbevise dig selv om, at du har det dårligt, for så at få det endnu dårligere. Eller du kan påvirke dig selv til at føle dig frisk og godt tilpas, og på den måde få det endnu bedre!

På kurset lærer du at udnytte dine evner bedre og blive mere kreativ og målrettet. Du lærer også at øge din koncentrationsevne og få større gennemslagskraft. Desuden udvikler du evnen til at håndtere stress-situationer via en ændret tidsoplevelse.

Lær det selv: Jeg har over 30 års erfaring som mental coach og udøver af bevidsthedsmedicin, underviser, kursusleder og foredragsholder samt professionel hypnotisør og behandler.

Du og jeg kan sammen skabe de resultater du har brug for!

Erfaringer: Hypno-Psykologi har også vist sig uvurderlig før større operationer. Hurtigere helbredelse og få eller slet ingen komplikationer. Det viser tilbagemeldinger fra vore klienter. De fortæller, at de er kommet meget hurtigere og lettere igennem end andre patienter, der blev opereret på samme tid.

En klient der fik en behandling før en større hjerte-operation har udtalt: ”Hypno-psykologien burde udskrives på recept til alle, der skal indlægges, det ville spare samfundet for mange penge!”

Gennem årene har jeg hjulpet mange klienter til at komme videre med livet og overvinde angst, stammen, depression, forskellige typer af fobier så som flyskræk og angst samt meget andet…

Alle regninger der udskrives til virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder skal Ifølge Told og Skat, pålægges moms

Udfyld formular for tilmelding.

Udennavn-1