Hjemmet

HJEMMET  

Uddrag af artikel fra Hjemmet 7. februar 2005.

Jeg fandt vej op i lyset igen.

Et lille mirakel. Sådan kalder Dorthe Combastel den alternative behandling, der trak hende op af det dybe sorte hul, hun sad fast i efter sit psykiske sammenbrud. Nu nyder hun atter tilværelsen med sin søn og sin nye kæreste.

Selv kan hun stadig ikke begribe det. Fire år før oplevede hun hvordan hendes liv i gik i stumper og stykker. Hun fik et nervesambrud og et blackout. Hun blev bange og angst for alle. Snakke løs om Gud og sort magi og alt muligt uvirkeligt. Blidte sig ind at hun var blevet prinsesse Diana. Hun havnede på den lukkede.

Hun var en Zombie og forsøgte flere gange at tage sit eget liv. Hun gled mere og mere ind i sig selv. Hendes ordforråd forsvandt.

En augustdag i 2003 læste hun i avisen om Moorggan Gersdorff, han skulle holde et foredrag på Holstebro bibliotek. Det måtte hun med til. Under foredraget nærede hun straks tillid til manden. Hun bed fast i sætningen: “Alle har ret til et godt liv!”

Hun fik efterfølgende hendes far til at bestille tid hos Moorggan til en hypno-psykologi terapi.

Allerede efter første gang følte hun sig meget bedre. Da hun kom hjem trak hun rullegardinerne op. Det var et lille mirakel. Efter en ni gange mere over hos Moorggan var hun helt rask.

Dorthe spiser ikke mere medicin, men spiser sundt og sørger for at få vitaminer og mineraler. hun går lange ture, fordi det gør hende godt at røre sig