Hendes Verden

HENDES VERDEN

Uddrag af artikkel bragt i Hendes Verden nr. 49/2002.

Helbredt på trods

En artikel om institutionsleder Jytte Kjær Nielsen fra Næstved, der ikke troede på andet end det der kan måles og vejes. Derfor var hun nærmest udpræget skeptisk og nærmest lidt uforskammet da, da hendes mand pressede hende til at tage en konsultation hos Mental coach Moorggan Gersdorff.

Hun gjorde det kun fordi hendes ene arm var næsten ubrugelig og smerterne overvældende.

Symptomfri efter en behandling

Jytte havde det skidt. Hendes ene arm var ubrugelig. der var sket det, at skulderbladet under et fald tre år før havde skåret nogle nerver og sener over, og hun havde mange smerter, foruden at armen var fuldkommen kraftesløs. Det var så slemt at hun ikke engang kunne skænke en kop kaffe, og en operation ville efter al sandsynelighed ikke hjælpe.

Efter en gang ude hos Moorggan var hun symptomfri. Samtidig med at Morgan reparerede hendes arm så hun igen kunne bruge den, skaffede han hende også af med en række andre skavanker.

Størstedelen af sit liv, havde hun elsket håndarbejde, men synet var efterhånden blevet så dårligt, at det var flere år siden, hun havde været i stand til at strikke, sy eller brodere. Efter dette ene besøg kunne hun både sy, strikke, kniple og i øvrigt se igen. Som en tillægsgevinst blev hendes hørelse og meget bedre.

Selv udtaler hun: “Jeg tror stadig ikke på det, for jeg begriber ikke, hvad der sker. Men jeg véd jo, at det, Moorggan gør, hjælper, fordi jeg selv har erfaret det. Derfor har jeg sendt både vores datter, hele syklubben og alle mine veninder til behandling – og alle er sluppet af med deres lidelser.”

En af mine bekendte havde så dårlige ben, at hun næsten ikke kunne gå. Efter en tur hos Moorggan kan hun grave have. Og vores datter, Gitte, som havde ondt i både ben og ryg, har fået det så godt, at hun selv er begyndt at gå til nogle af Moorggan Gersdorffs kurser, tilføjer hun.