Erhvervsbladet

ERHVERVSBLADET

Uddrag af artikel bragt i Erhvervsbladet 6. januar 1999.

Droppede operation og blev healet rask.

En artikel om Moorggan Gersdorff og hans metoder til at hjælpe mennesker der har det dårligt og er syge.

Morgan mener, at alle sygdomme bunder i negative tanker og hændelser – derfor kommer der disharmoni i kroppen.

Moorggan Gersdorff hjælper både private og virksomheder med at kurere alt fra ryg- og hofteskader, til piskesmæld, psykiske ubalancer, overvægt og manglende selvtillid.

Det er ikke kun syge han behandler. Det kan også være folk, der skal have bestemte kvaliteter. De skal måske være mere udadvendte, mere kreative eller følsomme.

Artiklen fortæller også om edb-lærer Karen Beckert fra Roskilde Handelsskole. Hun kunne hverken sidde, stå eller gå, da hun kom i kontakt med Moorggan Gersdorff.

Hun havde en forkalket diskosprolaps, og fik medicin af lægen. Hendes eneste chance var en operation. Men hun var bange der var 5 procent risiko for at operation ville gå galt med lammelse eller fantomsmerter, 60 procent chance for at det ville blive nogenlunde, samt 35 procents risiko for at det ikke ville blive bedre.

Hun lod sig udskrive fra hospitalet hvor hun havde været indlagt en uge, for at tage på kursus med Moorggan Gersdorff. Det var egentlig en desperat handling, Hun ¨å på stue med tre fejloperede patienter.

Da hun kom hjem fra den første kursusdag kunne hun sidde i en stol, det var et fantastisk fremskridt. Derfor besluttede hun at fortsætte på kurset og droppe operationen.

Hun udtaler: “Jeg kan ikke definere andet end, at jeg har det bedre. Min læge siger også i dag, at efter røntgenbillederne burde jeg ikke kunne gå – og han synes det er fornuftigt, at jeg har undgået operationen”.

Karen Beckert fortæller at hun har lært at sætte tid af til sig selv og fordrive eventuelle smerter ved at snakke til den. Det virker bedre end medicin! “Hvis nogen havde sagt det til mig for et år siden, ville jeg havde sagt, at de ikke var rigtigt kloge”, griner hun.